Upptäck nyttiga tips och råd om kreditkort

SEB kreditkort

SEB kreditkort finns i form av Mastercard, Eurocard Platinum och Eurocard Gold. Mastercard har en kreditgräns på 60 dagar, medan de övriga korten erbjuder 45 dagars räntefri kredit.

SEB erbjuder kreditkorten Eurocard Platinum och Eurocard Gold till sina privatkunder. Platinum är det enklaste kreditkortet från SEB, fullspäckat med förmåner och erbjudanden. Den räntefria krediten uppgår till måttliga 45 dagar. Å andra sidan har du som kund möjlighet att delbetala fakturan. Trots att Platinum är SEB:s enklaste kreditkort, erbjuder SEB fri köpgräns världen över.

SEB Eurocard Gold – avancerat kreditkort för den kräsne

SEB Eurocard Gold har – liksom kreditkortet Platinum – en räntefri kreditgräns på 45 dagar. Kortet erbjuder dig en kostnadsfri reseförsäkring i de fall du betalar dina resor med kortet. Dessutom får du rabatter på drivmedel, hotell, hos ett antal flygplatslounger och biluthyrningsföretag. Rabatter på Eurocards hemsida och digitala nyhetsbrev ingår också. Priset – 525 kr om året – är dock i högsta laget för ett kreditkort för privatpersoner. Detta särskilt med hänvisning till den korta kredittiden hos kortet.

SEB Mastercard – kreditkort med längre kredittid

Du som är i behov av ett kreditkort med färre förmåner – men å andra sidan vill ha ett kreditkort med 60 dagars fri kredittid – kan välja Mastercard från SEB. Med detta kreditkort får du även ett års förlängd garantitid på hemelektronik som betalas med kortet – samt 90 dagars köpskydd på varor som köps med detta kreditkort.